SnelleFoto.NL is ontstaan eind 2005. Na jaren zelf aan autocross te hebben gedaan was de interesse al jaren weg in 'het spelletje'. Via mijn werk kwam ik aanraking met fotografie en ging weer eens naar een wedstrijd kijken van een goede vriend. Dat was het moment waarop ik weer verkocht was, niet op de baan maar naast de baan.

Ondertussen loop ik alweer een aantal jaar mee en ben dan ook zeker geen onbekende meer. Naast het fotograferen ben ik initiatiefnemer en medeoprichter van de grootste autocrosswebsite in Nederland en ver daar buiten: AutoCrossNederland.NL. Ook maak ik elk jaar de AutoCrossKalender.

Het Nederlands Kampioenschap, (sommige) EuroPokal- en clubwedstrijden hebben mijn grootste aandacht. Daarnaast heb ik een grote voorliefde voor de FIA Europees Kampioenschaps wedstrijden Ik ben al bij zo'n 15 tal wedstrijden geweest van Letland tot Portugal en van Tsjechie naar Italie.

Sinds 2010 is er ook interesse voor de Supercar Challenge. Ik ben in aanraking met collega-fotograaf Roel Louwers, vaste fotograaf van de SC, en ben een keer meegegaan... Dat smaakte naar meer!

In 2012 heb ik een zwaar ongeluk gehad. In de laatste maanden van 2012 en vooral het begin van 2013 was ik druk aan het revalideren om bij de belangrijke wedstrijden in 2013 er weer bij te zijn. Op de facebook pagina kan je de voortgang hier van volgen. Ik wil ook iedereen bedanken voor de steun, op wat voor manier dan ook, die ik heb gekregen na mijn ongeluk, het was hartverwarmend!

In 2013 ben ik weer voor START autosportmagazine gaan werken en lever ik de NK autocrossfoto's.
2014 was weer een jaar met variatie met natuurlijk NK autocross, EK autocross, de 24H van Zolder en begin 2015 de 24H van Dubai.

Mijn doel is vaak een ongebruikelijke foto te maken, dus net niet zoals het hoort. Net niet de hele auto er op, of net niet de horizon goed e.d...

Daarnaast werk ik met mijn reclamebureau DSIGM.nl voor veel klanten uit de autosport en beletter ik met CARsigns ook heel wat auto's aan het begin van het seizoen.
 

 

Ik ben lid van de Dutch Autosport Press Association (DAPA) nr. 10150

DAPA: Een aantal jaren geleden heeft de KNAF de Dutch Autosport Press Association (DAPA) in het leven geroepen. Het doel van de DAPA is even simpel als doeltreffend: Help de professionele autosportjournalist aan de juiste kaarten bij een autosportevenement en voorzie de organisaties van deze evenementen van een adequate lijst van mediavertegenwoordigers, die geïnteresseerd zijn de kart- en autosport op een professionele wijze te verslaan.
Alle leden van de DAPA leveren regelmatig een bijdrage aan verschillende media en jaarlijks wordt door het bestuur van de DAPA bepaald of de leden aan de gestelde criteria voor het lidmaatschap voldoen.
Aan het begin van elk nieuw autosportseizoen stelt het secretariaat van de DAPA een klein boekwerkje samen, met daarin vermeld alle leden, met hun specialiteit en een pasfoto. Tevens staan de volledige adresgegevens vermeld.
Deze ledenlijst wordt toegezonden aan binnen- en buitenlandse organisatoren van autosportevenementen, alsmede aan de FIA.

 

Equipment
- Nikon D3 [2x]

- Nikon AF-S 24-70-200 mm. [2.8]
- Nikon AF-S 70-200 mm. [2.8]
- Sigma 120-300 mm. [2.8]

- Nikon Speedlight SB600 [2x]
- Lexar geheugenkaarten [16GB]
- Manfrotto 680B MonoPod
- Lowepro Pro Roller x200
- Lens-Protect sleeves ter bescherming

 

SnelleFoto.NL is een handelsnaam van DSIGM 'creatieve vorMgeving'

DSIGM 'creatieve vorMgeving'
Prinsenstraat 62
2411 TS Bodegraven